perjantai 12. joulukuuta 2014

Voittaja 2014

Lauantaina aamuyöstä hyppäsimme auton kyytiin ja lähdimme ajelemaan Helsinkiin kohti Voittaja näyttelyä. Lähdin kahden kaverini kanssa ja heillä oli mukanaan englanninspringelspanieli pentu Saaga. Itselläni oli mukana Kiia ja sen pentu Kelmi ja Hillevi oli myös ilmotettu.

Helsinki Winner 2014, tuomari Pia Lundberg

Junnu narttuja oli 14 kappaletta kehässä. Jännitin hirveästi kun tuomari siirsi Hillevin ensimmäiseksi, mutta ainoa huono puoli Hillevissä on, että se ei pidä muista koirista ja takana oleva narttu meni ihan Hiltsun takapuoleen kiinni niin Hiltsu kerkes ärähtää sille ja tuomari siirsi Hillevin toiseksi.. Kyllä oli junnu titteli niiiiin lähellä! Mutta olen todella tyytyväinen sijotukseen, oli kuitenkin kova porukka vastassa!

Hilleville siis ERI JUK2 SA PN4 VASERT :)
"Hyvin miellyttävä 1v narttu. Erittäin hyvä tyyppi ja koko. Hyvä pää, tummat silmät, tarpeeksi kaulaa, hyvät suhteet. Kulmaukset niukat, mutta harmooniset. Hyvä turkki ja hyvä luonne."

Avoimen luokan narttuja oli kehässä vain muutama. Kiia voitti oman luokkansa saaden SA:n mutta putosi sitten paras narttu kehässä pois.

Kiialle ERI AVK1 SA
"2, 5 årig tik. Någon tung. Välformat huvud. Som inte får grovna i skalpartiet. Bra hals. Någor knapp vinklad from.
Bra rygglinje och bra bakstöle. Goda proportioner för sin storlek, men får inte grovna mer."


Hillevi tuomarin kopeloitavana :)

Hillevi PN4 :)

Parson kehän jälkeen lähdettiin hotellille kun kaverini tuli kipeeksi, ja näin ollen meiltä jäi ryhmä ja bis kehät näkemättä :/ meillä oli huoneet varattu Sokos Hotelli Presidentissä, oli oikein viihtyisä hotelli :) Käytiin syömässä ja käytettiin koirat lenkillä, Kiia meinas saada pienen city pupun kiinni, kyllä ne onkin kesyjä siellä.
Sunnuntai aamuna pakattiin tavarat hotellilta autoon ja lähdettiin näyttelypaikalle.

Voittaja 2014, tuomari Eeva Rautala

Kelmi EH
"Melko kookas mutta hyvin spannattavissa. Hyvä pää ja korvat. Vahva kaula. Jäntevä selkä. Hyvä hännän kiinnitys. Nahka voisi olla paksumpi. Mittasuht. hieman korkearaajainen. Pysty olkavarsi. Rungossa voisi olla enemmän väriä (mitä ihmettä
 :D). Voimakkaat taka kulmaukset. Kapeat takaliikkeet. Hyvä luonne."

Hillevi ERI JUK3 SA
"Erittäin hyvän tyyppinen ja kokoinen. hyvä pään muoto, kuono sekä korvat. hyvä pitkä kaula, hyvä selkä ja hännän kiinnitys sekä rintakehän muoto. hyvin kulmautunut takaa. hyvä karva, nahka ja väritys. erinomaiset takaliikkeet ja hieman uloskääntyneet käpälät edessä. Erinomainen luonne."

Kiia ERI AVK1 SA VARA-SERT
"Erittäin hyvän tyyppinen narttu. Oikeat mittasuhteet. Erinomainen pää ja ilme. Hyvä kaula, selkä ja hännänkiinnitys. Erinomainen rintakehän muoto ja tilavuis. Vankat raajat. Hyvin kulmautunut ja lihaksikas. Erinomainen karva, nahka ja väritys. Liikkuu hyvin. Erinomainen luonne."


Kelmi

Hillevillä on hienot liikkeet :)

Kiia

Hillevi (kuva Leena Mäkelä)

Kiia (kuva Leena Mäkelä)

Kelmi (kuva Leena Mäkelä)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti