perjantai 21. marraskuuta 2014

Näyttelyreissu Tartussa, Virossa

Perjantaina aamuyöstä lähdimme kaverini kanssa ajelemaan Nokialle jossa hyppäsimme Annin kyytiin ja jatkoimme matkaa Helsingin satamaan. Nousimme laivaan kohteena Tallinna. Sieltä jatkoimme matkaa Otepäähän, Hotel Villa Mullerbeckiin, jossa yövyimme. Hotelli oli todella heino ja viihtyisä, meillä oli iso hotellihuone poreammeineen.

Lauantai aamuna ajoimme Tartuun jossa näyttely oli. Meillä oli siis mukana kolme parsonia ja amerikan akita. Elsa (Karvahaalarin Pert-A-Porter) sai ERIn, Kalle (Karvahaalarin Quasimodo) ERI VAK1 SA PU2 vara CACIB, Kiia (Karvahaalarin Cherry Bomb) ERI AVK1 SA PN2 vara CACIB. Eli lauantailta ei suurempaa menestystä tullut. Kävimme näyttelyn jälkeen kaupoilla ja suuntasimme takaisin hotellille.

Sunnuntai aamuna pakkasimme tavarat ja luovutimme huoneemme. Lähdimme ajelemaan kohti Tartua. Elsalle EH, Kalle ERI VAK1 SA PU2 vara CACIB. Kiia ERI AVK1 SA PN1 SERT CACIB ROP !!!! <3
Kyllä olin onnellinen ja ylpeä Kiiasta :) Koti matka alkoi samantien, emme jääneet ryhmäkehiin koska laivamme lähti Tallinnasta Suomeen illan suussa. Matka meni mukavasti kun Kiia sentään sai menestystä. Vähän harmitti kun Kalle oli molempina päivinä paras uros kakkonen, niin lähellä, mutta silti niin kaukana...
 Kiiahan valioituu Viroon sitten kun valioituu Suomesta, suomestahan sillä puuttuu vieläkin se yksi 
serti, mutta eiköhän sekin ennenpitkää saada :) 

Reissu oli kyllä ihan mahtava, ja vielä paremmassa seurassa, Kiitos Anni ja Jonna :) Sen verta ikimuistonen reissu oli ettei ihan heti unohu ;)

Seuraava näyttely Kiian kanssa on Messari joulukuussa, sinne on ilmoitettu myös Kiian pentuja, Hillevi molempina päivinä ja toiselle päivälle myös Kelmi. Jos ei sieltäkään saada sertiä Kiialle niin sitten ilmoitan sen Tammikuussa Kajaaniin. Messarissa on kyllä sen verta hyviä koiria vastassa että odotukset eivät ole korkealla. Mutta sinne on joka tapauksessa mukava lähteä, varsinkin kun en ole Messarissa koskaan ollut!!

Tässä vielä kuvasatoa Tartun reissusta:















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti