perjantai 31. tammikuuta 2014

Pennut 6 viikkoa

Pennut ovat nyt kuusi viikkosia ja luovutusikä lähenee hurjaa vauhtia. Pentuihin on kiintynyt jo kovasti ja onhan se vähän haikeaa luopua niistä, mutta onneksi kaikille on löytynyt rakastava ja harrastava koti ja osa jää asumaan ihan lähelle :) 

Tänään pennut saivat matolääkkeen ja leikkasin niiden kynnet. Kaikki osaavat rauhoittua syliin joten homma hoituu helposti. Päästän pennut ulos aina ruuan jälkeen ja tekevät hienosti tarpeensa ulos. Siivoamista on loppupeleissä aika vähän. Pennut ovat ulkona myös tutustuneet meidän saksanpaimenkoira Marttiin, rohkeita pentuja ovat eivätkä pelkää yhtään isoa koiraa.

Vähän pentujen tulevista kodeista ja luonteesta:

Hillevi on hyvin energinen kaveri ja myös syliin rauhoittuminen vie sillä aikansa. Hillevin tuleva koti sijaitsee Sievissä hevostallilla, ja sen tulevaisuuden harrastukset ovat metsästys, agility ja näyttelyt. 


Toinen tyttö, Hellä, muuttaa tähän lähelle Äänekoskelle ja toiveissa on että Hellästä tulee lintukoira isännän avuksi. Hellä on rauhallisimmasta päästä ja se rakastaa olla sylissä, mutta sitten kun ruetaan leikkimään niin leikitäänkin sitten kunnolla. 


Vekkuli pentu Ahti muuttaa Suolahteen mäyräkoiran kaveriksi. Ahti on todella hauska kaveri eikä sille voi olla nauramatta, sanonkin sitä Jokeriksi koska sen alahuuli on puoliksi värjäytynyt niin se näyttää ihan Jokerille :D Ahti on todella energinen tapaus ja sen lempilelu on sorsa jota se kulettelee joka paikkaan. Ahti tykkää myös vetoleikeistä ja sillä onkin jo mahtava puruvoima. Ahti pääseekin sitten vanhempana keinoluolille ja uskon että se syttyy helposti ketulle. Näemme Ahdin myös näyttely kehissä.


Urmas muuttaa Siilinjärvelle, joten siitä tulloo savolaenen, niinkun minäkin olen siis alunperin savosta lähtösin. Urmas on todella hurmaava kaveri, leikkisä ja sopivasti energinen, tykkää paljon vetoleikeistä ja rakastaa juosta tyttäreni Moonan perässä ympäri taloa.


Sitten vielä Turpeinen ja Kylmälehto, toinen muuttaa Äänekosken lähelle, perheeseen jossa on kolme lasta ja berninpaimenkoira. Ovat todella liikunnallisia ja matkustelevat jonkin verran. Näillä näkymin rupeavat myös harrastamaan agilityä ja jos oikein innostuvat voi olla että näemme myös näyttelyissä. Vielä en ole päättänyt kumpi pennuista heille muuttaa. Toinen pentu sitten menee sijoitukseen Pieksämäelle metsästyskoiraksi.

Kylmälehto
Turpeinen

Hillevi ja Turpeinen

Lisää kuvia pennuista löytyy täältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti