lauantai 4. tammikuuta 2014

pikkuiset vipeltäjät :)

Pennut ovat 16vrk vanhoja ja vauhti vaan kovenee pentulaatikossa. Luonteenpiirteet tulevat esille pikkuhiljaa. Tytöt Hellä ja Hillevi ovat täysin erilaisia, Hellä on todella rauhallinen eikä osallistu juurikaan muiden leikkeihin. Hillevi taas on oikea hulivili ja nahistelee muiden kanssa. Pojista taasen Kiiski on kaikkein vilkkain ja koko ajan kiusaamassa muita. Turpeinen ja Kylmälehto ovat vähän laiskoja ja varsinkin Kylmälehto hyvin pullukka muihin verrattuna ja painoa on tällä hetkellä 845g. Osallistuvat kyllä leikkeihin muiden kanssa. Kylmälehto on myös todella kova ääninen kaveri, ja jos vaikka Kiia on sen edessä eikä se pääse sen yli, se huutaa aivan hirvittävän kovasti, samoten se ääntelee paljon leikkiessään. Kun taas Urmas on vähän sellainen oman tiensä kulkija ja esim nukkuu  muista erillään, osallistuu kyllä leikkeihin mukaan mutta ei ole se joka aloittaa leikit. Tässä video pentujen touhuista.



2 kommenttia:

  1. Suloisia mönkijöitä ja siellä 'haukutaankin' jo ;) Mun mieleen on ne vilkkaimmat vipeltäjät. Tästä ei voi tulla, kun hyvälle tuulelle!

    VastaaPoista
  2. Kyllä niitä katselee vaikka koko päivän :) tosin eihän nuo vielä jaksa leikkiä kun sen pari minuuttia.. tässä sitä onkin miettiminen mikä niistä kotiin jää mehtä koiraks :)

    VastaaPoista