maanantai 12. marraskuuta 2018

Vuosi lähenee loppuaan..


On taas vierähtänyt hetki kun viimeksi olen tänne kirjoitellut. Koko vuosi on ollut aika kiireistä aikaa, muutin takaisin  kotikulmille Etelä-Savoon ja perheenlisäystä on tullut sekä koirille että ihmisille.

Savolaiset (Lunan ja Kelmin pennut) on hyvin varhaiskypsää porukkaa, ja muutama on päässytkin jo riistan makuun. Karulle (Villikujan Kova Paekka) ja Morrille (Villikujan Liian Paljon Hyvvee) on otettu ekat supit pinnalta, ikää pennuilla nyt noin 6kk.
Villikujan Kova Paekka ja eka supi

Russeli jälesti ja Morri (Villikujan Liian Paljon Hyvvee) ottaa oppia
Kuva: MökkäläParsoneiden Erikoisnäyttely jäi tänä vuonna omalta osaltani välistä, kun vauvani syntyi samoihin aikoihin. Erkkari menestystä tuli kuitenkin Hemmolle (Villikujan Voe Tokkiinsa), ollen pentuluokan toinen kunniapalkinnolla ja hienolla arvostelulla:
"5kk hyvä koko. Erittäin hyvät mittasuhteet. Hyvä ylälinja. Vahva oikealinjainen pää. Hyvät silmät ja korvat. Erittäin hyvä runko; spannattavissa. Tasapainoisesti kulmautunut. Aavistuksen pehmeä karva, joka olisi kaivannut vielä viilausta. Liikkuu hyvin, kun asettuu. Reipas esiintyminen."
Onnittelut omistajalle Eevalle hienosta näyttelyuran aloituksesta!
Villikujan Voe Tokkiinsa PPEK2 KP

Koepuolella on tuloksia tullut myös. Piru (Villikujan Floora) LUT-kokeissa B44 ja A48, joten se olisi nyt luonnonluolaa vaille valio :) Onnittelut omistajalle Samille hienoista tuloksista!
Kelmille (Villikujan Varma Kylmälehto) LUO1, B43, C37 ja B44. Kelmiltä puuttuu vielä A-tulos, sekä toinen metsästyskoe on myös suorittamatta. Niitä yritetään vielä tämän vuoden puolella. Koearvostelut voit käysä lukemassa täältä.
Villikujan Floora 

Villikujan Varma Kylmälehto
Agility rintamalla Eveliina on Martan (Villikujan Kuutar) kanssa kisanneet epiksissä hienolla menestyksellä. Innolla odotellaan kisaikää ja virallisia kisoja. Todella hienoa työtä Eveliina!
Villikujan Kuutar
Kasvatit on aloittaneet metsästyskauden ja saalista on myös tullut  sekä lintu, että pienpeto puolella :) Lunta ja pakkasia odotellessa, että supitkin menee alle ja pääsee kunnolla luolia tyhjentämään.
Muutama kuva alkukaudelta:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti