torstai 30. kesäkuuta 2016

Valioituminen ja pentusuunnitelmia!

On mennyt taas tovi kun viimeksi kirjoittelin tänne, loppu vuodeksi on suunnitelmia; Kiian ja Pirun kanssa Liettuaan KV näyttelyihin elokuussa, Hillevin ja Kelmin kanssa luonnetestiin syyskuussa ja toki jäämme odottelemaan Hillevin juoksuja loppuvuodelle.
Itse aloitan yritystoimintaa ihan piakkoin ja perustan Koirahoitolan, siitä lisää myöhemmin kunhan kaikki rakennukset valmistuvat, alustavaa tietoa kotisivuilla http://www.villikujankennel.ota.fi/koirahoitola

Valioituminen
Ensimmäinen oma kasvattini, joka saavutti Suomen muotovalion arvon,
Villikujan Hillevi Jortikka <3
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI13667%2F14&R=339

Hillevi on minun ja Jannen yhteisomistus narttu, joka asuu Iran luona Sievissä. Kiitos Iralle kun on jaksanut kiertää Hilun kanssa näyttelyitä ympäri Suomea! Viimeinen SERTi tuli Seinäjoen ryhmänäyttelystä ROPin kera, Kimmo Mustosen arvostelemana:
"Tasapainoisesti rakentunut oikeantyyppinen narttu. Hyvät mittasuhteet. Purenta ok. Hyvänmallinen pää. Miellyttävä ilme. Hyvät silmät ja korvat. Erinomainen ylälinja ja hyvä häntä. Sopiva runko ja luusto. Käsin mitattavissa. Erinomainen karvapeite. Sujuvat liikkeet. Miellyttävä luonne ja esiintyminen."



Pentusuunnitelmia

Hillevi kävi terveystutkimuksissa; silmät terveet ja polvet 0/0. Terveystuloksien myötä, suunniteltu pentusuunnitelma käy toteen tämän vuoden loppu puolella, kun Hillevin juoksuja odotetaan alkavaksi. Urokseksi olen valinnut Masterin (Kylini Wish Master). Masteri on Suomen agility- ja muotovalio. Lisätietoa yhdistelmästä kotisivuilta: http://www.villikujankennel.ota.fi/pentuja


Hillevi


Hillevi

Masteri
kuva Anniina Aho

Masteri
kuva Anniina Aho

Masteri
kuva Anniina Aho

Masteri
kuva Anniina Aho

Masteri aksaa

Masteri aksaa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti