keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Pentusuunnitelmia!

Kiia aloittikin juoksut etu ajassa, luulin niitten alkavan vasta elo-syyskuussa, mutta ne alkoivatkin jo kesäkuun lopulla. Mietinnässä oli jo siirtää astutus seuraaviin juoksuihin, ettei mene melkein koko metsästys kausi hukkaan, mutta kun aloittikin juoksut jo nyt, päätin astuttaa sen suunnitelmien mukaan :) Kerkeää hyvin vielä pienpeto pyyntiin ensi kaudella :)
Ajeltiin Inkooseen Hannan luo (Kennel Tammenkolon) maanantai iltana. Siellä meitä odotti Colt (Tammenkolon Colt), joka on hurmaava nuori uros. Colt on avoin, kiltti ja lapsia rakastava. Se tulee toimeen muiden koirien kanssa, myös useiden urosten. Colt on metsästys-, sekä agilitykoira. Töitä tehdessään, se tekee sen täydellä draivilla. Colt tykkää työskennellä ihmisten kanssa, ja se rakastaa uimista. Colt on käynyt myös näyttelyissä, saaden ERIä ja SA:ta.
Coltin isä Toby (KVA-M Double Barrel´s White Tuxedo Affair) on ihan huikea metsästyskoira, olen myös itse nähnyt sen töissä. "Toby on Metsästysvalio ja sen saalismäärä lähenee jo puolta tuhatta, josta mäyriä yli 100. Toby on meillä metsällä luottopeli ja selvittää myös vaikeat luolat." Tobystä voi käydä lukemassa lisää täältä.
Coltin emä Ebba (FI MVA Tammenkolon Aurora). "Ebba on todella mielyttämishaluinen ja helppo parson, jonka kanssa on aivan mahtavaa harrastaa agilitya."
Ebbasta lisää täällä.
 
 
Jos kaikki menee nappiin, pentuja pitäisi syntyä viikolla 35. Toivon tästä yhdistelmästä hyvä luonteisia, lapsi rakkaita, riistaviettisiä, metsästys tai aktiiviseen harrastuskäyttöön sopivia parsoneita,
sekä myös näyttelykehiin. 
 
Lisätietoja soittamalla 0400 762 213 tai s.postitse hennaperanen(at)gmail.com
 
 
FI KVA-L FI MVA EE MVA LT JMVA Karvahaalarin Cherry Bomb
x
 
Yhdistelmän sukutaulu.
 
 

Colt


Colt

Kiia

Kiia

Kiia

Toby


Ebba
 
Pyrin kasvattamaan monipuolisia harrastuskoiria. Terveitä, hyvä luonteisia ja rakenteisia, alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa sopivia parsoneita. Pennut myyn rakastaviin ja metsästäviin/harrastaviin koteihin, Olen kiinnostunut pentujen kehityksestä koko niiden elämän ajan.
 
Pennut kasvavat meillä arjen keskellä, tottuvat lapsiin, toisiin koiriin sekä muihin eläimiin ja ihmisiin.
Pennut luovutan rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon, ne on sirutettuja, madotettuja ja eläinlääkärin tarkastamia. Mukaan tulee kirjalliset hoito-ohjeet, terveystodistus ja pentupaketti (sis. ruokaa, lelun, pannan ym).

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti