tiistai 8. huhtikuuta 2014

Tiia Vitikaisen agilityvalmennus!

Viime sunnuntaina olin Kiian kanssa meidän Tehovastus Areenalla Tiia Vitikaisen agilityvalmennuksessa. Tiia oli tehnyt meille 36 esteen radan. Kävimme radan läpi ensin yksin ja sitten Tiian kanssa yhdessä. Tiialla oli oma suunnitelma joka meidän oli tarkoitus toteuttaa. Uutena opittiin "helikopteri" ohjaus joka tehtiin esteellä nro 17. Todella mukava ohjaus ja aijon käyttää sitä jatkossakin. Muutenkin radalla käytettiin paljon eri ohjauskuvioita mikä oli todella hyvä, koska niitä ei tule hirveesti käytettyä kun on tottunut tekemään vain valssia ja takaaleikkausta joka paikkaan. Tällä radalla tehtiin persjättöö, valssia, päällejuoksua, sylkkäri, helikopteri, niisto, jaakotus.. mitähän muita :) pitäisi muistaa treenata eri ohjauskuvioita eikä aina vaan käyttää samoja. Tykkäsin todella paljon tästä Tiiasta opettajana ja tuli kyllä taas paljon ahaa elämyksiä :)

Tiia Vitikaisen agilityvalmennus

Tässä muutama videopätkä 8.4.14 treeneistä. Menin siis vielä Kiian kanssa tätä samaa Tiian tekemää rataa.

Jaskalla on ollutkin muuta tekemistä tässä parina päivänä, ihastuttava tyttökoira Kira (Ghosteye's Wild Heart) oli meillä kylässä ja pentuja odotetaan syntyväksi viikolla 23. Kira on 33cm sileäkarvainen todella hyvän luonteen omaava tyttönen. Pentutiedustelut Kennel Bordetella's, Anne Mielonen.


Moona ja Kira3 kommenttia:

 1. Huhhelihuijaa, miten pitkä rata! Noi koulutukset on niin parhautta, saa aina uusia näkemyksiä :) Oi, onnea Jaskan morsiamen odotukseen <3 Ihana tuo viimeinen kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä pitkä rata, ei ihan riittänyt 5min rataantutustumiseen :D ja Kiitos, toivotaan että pentuja syntyy :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista