perjantai 18. marraskuuta 2016

Onnistunut astutus!

Kennel Villikujan kolmas pentue on saatettu alulle. Kävimme Hillevin kanssa moikkaamassa upean luonteen omaavaa Master urosta, astutus onnistui hyvin ja toivotaan pieniä parsonin alkuja syntyvän tammikuun toisella viikolla <3

Yhdistelmän sukutaulu.

Jos pentu kiinnostaa, ota yhteyttä joko sähköpostitse hennaperanen@gmail.com tai
soittamalla 0400 762213. Meidät löytää myös Facebookista.




FI MVA Villikujan Hillevi Jortikka

Hillevi on Suomen muotovalio, sen kanssa harrastellaan näyttelyitä, agilityä ja rally-tokoa, muutaman kerran on päässyt myös metsälle ja saaliiksi saatu supia. Hillevi on luonnetestattu hyvillä pisteillä, testi tulokset täällä. Hillevi on terveystarkastettu; ei perinnöllisiä silmäsairauksia ja polvet 0/0, PLL kantaja, LOA, SCA ja CAHY normaali, ei hammaspuutoksia ja hyvä purenta.
Hillevi asuu sijoituskodissa Iran luona, isolla hevostallilla jossa asuu paljon muitakin koiria. Hillevi on leikkisä, tykkää olla rapsuteltavana ja lasten touhuissa mukana. Sillä on hyvä hermorakenne ja se on tasapainoinen koira.






FI MVA FI AVA Kylini Wish Master

Näyttelyt: Suomen muotovalio
Agility: Suomen agilityvalio
Turkki: puolikarkea
Säkäkorkeus: 38cm
Terveys: Polvet 0/0, silmät terveet (6/2016)
PLL ja LOA: terve
Hampaat: leikkaava purenta, ei hammaspuutoksia

Masteri on syksyllä 7 vuotta täyttävä uros, joka on ennen kaikkea harrastuskoira. Sitä ei koskaan tarvitse erikseen motivoida työntekoon vaan se on aina valmis kuuntelemaan ohjaajaa lajissa kuin lajissa. Masterilla on suuri taistelutahto, joka toimiikin sen suurimpana moottorina. Pohjimmiltaan se on hieman pehmeä, mikä helpottaa kouluttamista. Päälajina masteri harrastaa agilitya,  jossa se kilpailee sm-tasolla ja on myös valioitunut. Lisäksi harrastustaustaa löytyy tokosta ja keinoluolilta. Tokosta löytyy tulos ALO1. Masterilla on potentiaalia myös näihin lajeihin, mutta ajan ollessa rajallinen, olemme keskittyneet agilityyn.



Masteri on sosiaalinen, joskin reviiritietoinen. Se käyttäytyy kilpailuissa ja muissa tapahtumissa aina todella hyvin, eikä reagoi muihin koiriin tai häiriöihin ikinä ilman lupaa. Se kuitenkin rakastaa kaikkia ihmisiä riippumatta tilanteesta. Masteri on vilkas ja energinen ja tätä ominaisuutta se on vahvasti periyttänyt myös jälkeläisilleen. Kun se saa purkaa energiansa lenkillä tai harrastusten parissa, osaa se kuitenkin rauhottua tarvittaessa ja kotioloissa se on huomaamaton. Kuvia Masterista:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti