tiistai 21. maaliskuuta 2017

Metsästyskausi lähenee loppuaan

On vierähtänyt aikaa edellisestä kirjoituksesta.. Hillevi astutettiin Masterilla, mutta valitettavasti Hillevi todettiin ultrassa tyhjäksi joten pentuja ei syntynyt, ilmeisesti astutuspäivä oli väärä. Hillevi yritetään astuttaa Masterilla vielä seuraavista juoksuista, joita odotetaan alkavaksi touko-kesäkuun vaihteessa.


Metsästyskausi lähenee loppuaan ja saalistakin on tullut ihan mukavasti. Kiian pentu Piru aloitti metsästysuransa mallikkaasti, kauden aikana mäyrä ja yhdeksän supia saaliiksi. Mäyrää työsti neljä tuntia aika lailla haukkuen ja kyttäämällä. Supeista muutama nipusta ja muutaman työstänyt haukkuen sekä välillä kokeillen otetta, saa nähdä mitä siitä vielä tulee iän myötä :) Pirun veljelle Rukalle on saatu myös saaliksi supeja ja kettu. Kiia tehnyt taas hienoa työtä, kettu, muutama mäyrä ja supia sille saatu tällä kaudella. Parhaimmillaan teki 7h töitä supien kanssa, sitkeästi työsti ja kerran kävi ulkona syömässä lunta. Jaska ryhdistäytyi 31.3, kun oli viimeinen päivä metsästää mäyrää. Se löysi yksinäisen naaras mäyrän riihen alta ja työsti sitä 4h, siihen oli mukava päättää (?) kausi. Muutama kuva kaudelta:

Kiialle supi pariskunta isosta maapesästä.

Villikujan Floora "Piru" ja eka mäyrä neljän tunnin töihin.

Villikujan Floora "Piru" ja iso supi maapesästä parin tunnin töihin.

Villikujan Varma Kylmälehto "Kelmi" ja supi riihestä todella nopeisiin töihin.

Vierasjahdissa Ranta-Hännilässä. Kiialle kaksi mäyrää isosta maapesästä. Pirulle samasta pesästä yksinäinen supi. Kelmille supi maapesästä todella nopeisiin töihin. 

Kiialle supi pariskunta.

Villikujan Varma Kylmälehto "Kelmi" ja mäyrä maapesästä. Haukkuen työsti pari tuntia.

Villikujan Floora "Piru" teki hyvät työt supin kanssa, eivät olleet muilla koirilla saanu pihalle.

Jaskalle mäyrä 31.3.2017
KIIA X ALF YHDISTELMÄÄN EN OTA ENEMPÄÄ VARAUKSIA VASTAAN!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti